Ol de wee 2017


  • Ol de wee

  • Ol de wee - Doe wat je wil met je zonnebril

  • Ol de wee

  • Ol de wee

  • Jumbo Seniorenshow op 19 maart

Voorbereiding in volle gang


Een enthousiast team van deskundige vakmensen is al aan de slag met de diverse voorbereidingen voor deze nieuwe editie. De kantoormedewerkers voeren overleg met alle betrokken partijen, zodat alle zakelijke afspraken kloppen.

Het productieteam bedenkt een goede mix van nieuw verrassend en heerlijk vertrouwd repertoire veelal met een tropisch sausje. De redactie werkt aan de nieuwe Glossip. De technische crew bekijkt en berekent hoe het dit jaar nóg sprankelender kan klinken en welke indrukwekkende belichting en effecten we gaan inzetten. De vormgever ontwerpt het spraakmakende artwork van flyers, posters, websites, social media, hoesjes en dergelijke. De catering buigt zich over het menu voor en achter de schermen. Fotografen en cameramensen onderzoeken hoe, waar en wanneer ze de mooiste "plaatjes schieten" zodat we een mooie tastbare herinnering kunnen maken. De decorateurs fantaseren over eyecatchers, buitengewone attributen en bijzondere spelletjes. De sales afdeling houdt zich bezig met sponsorwerving en benadert bedrijven met interessante bedrijfsarrangementen.

En de Wannebiezz? Arie, Rocco & Gilles doen waar ze het best in zijn: zo min mogelijk. Hier en daar geeft Gilles ongevraagd advies, Rocco roept meer dan eens dat het allemaal maar gedoe is en Arie vindt het allemaal wel best zolang hij maar niet hoeft te helpen met druk doen. Althans... ze doen erg hun best om de buitenwereld dit te laten geloven.