Ol de wee 2017


  • Ol de wee

  • Ol de wee - Doe wat je wil met je zonnebril

  • Ol de wee

  • Ol de wee

  • Jumbo Seniorenshow op 19 maart

SHOW en zo een trouwe partner

<B>SHOW en zo</B> SHOW en zo is het bureau achter de Wannebiezz en producent van Ol de wee. SHOW en zo geeft geheel of gedeeltelijk invulling aan evenementen van bedrijven, particulieren en [overheids] instellingen. Of het nu gaat om het boeken van artiesten, het verzorgen van de techniek, de catering, het marketingtraject, decoratie of de organisatie van het totale evenement; SHOW en zo maakt van elk evenement een beleving! Voor jubilea, personeelsfeesten, relatiedagen, openingen, haring- of barbecueparty´s en motivatiefeestjes schrijven zij graag een verrassend voorstel.

SHOW en zo ontzorgt!
Met de 5 onderstaande categorieën neemt SHOW en zo u graag de zorg voor een geslaagd evenement uit handen:

Feestjes en zo:
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het organiseren van uw verjaardag, uw bruiloft, uw jubileum, een barbecue in uw achtertuin of een kinderfeestje? SHOW en zo is die partner! Zij nemen graag de volledige zorg uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Artiesten en zo:
Een (inter)nationale artiest op uw personeelsfeest? Een bekende Nederlander als gastheer/presentator voor uw bijeenkomst? Een swingende band voor uw feestavond? Of professioneel kinderentertainment? U hoeft maar te bellen en SHOW en zo regelt het voor u.

Bedrijfsfeest en zo:
Denkt u aan uw bedrijfsjubileum in een prachtig kasteel, uw vergadering in een hutje op de hei, uw personeelsfeest in een theater of een in-company event? De mogelijkheden zijn legio. Gaat uw voorkeur uit naar sportieve/actieve uitjes, culturele & culinaire verrassingen, leerzame workshops, extravagante parties of glamorous VIP treatments? SHOW en zo bedenkt het in een stijl die bij u past.

Bijzonder en zo:
Naast het organiseren van uiteenlopende evenementen levert en produceert SHOW en zo bijzondere acts. Het gezelligste feesttrio uit Rotterdam en omstreken, de Wannebiezz, is één van die onderscheidende producties. Maar ze maken ook promotionele winkelacties op maat. Tevens leveren zij vuurwerkshows, kermisattracties, draaiorgels e.d. Diverse bijzondere acts die een aanvulling zijn op al uw feestelijke gelegenheden.

Studio en zo:
SHOW en zo beschikt over een studio die geschikt is voor diverse audiovisuele bewerkingen. Denk hierbij aan het inspreken van voice-overs, het bewerken van muziekbanden, het opnemen van demo´s, videobewerking en het produceren van commercials. Tevens kunnen zij uw evenement visueel vormgeven. Dit kan een logo zijn, een website, maar ook het complete uitnodigingstraject. De ideale faciliteiten om uw evenement op passende wijze onder de aandacht te brengen.

Kortom: voor alles wat te maken heeft met show . . . en zo